Ik weet hoe het werkt. Als adviseur ben je altijd druk...

Neem je nu alweer een nieuwe klant aan, terwijl je weet dat nog honderden klanten op jouw aandacht zitten te wachten….?

Er komt geen eind aan je To-Do lijst en na elke afspraak is je mailbox weer ontploft. Als je thuiskomt na een lange werkdag, werk je nog wat mail weg of je pleegt nog een paar telefoontjes. Je partner kijkt je met een schuin oog aan en dan weet je wel weer hoe laat het is…

Het lijkt wel of klanten steeds veeleisender worden. Ze verwachten dat jij direct in de houding springt als zij dat vragen, want alles in ineens spoed. Service heb je hoog in het vaandel staan, maar het wordt gewoon steeds lastiger. Je kunt gewoon niet NOG harder werken… 

En ik weet zeker dat je ook nog vaak zelf je administratie verwerkt (binnendienstwerk!), omdat je dan zeker weet dat het snel en goed verwerkt wordt. 

Je bent het zat om alleen maar brandjes te blussen. Dit is zo’n enorm energielek voor je. Je zou willen dat je gewoon eens een keer met focus kunt werken! 

Kortom, je vindt ondernemer zijn heel leuk, maar je beseft heel goed dat er nu toch wel iets moet veranderen. 

Stel je eens voor....

Dat je alleen nog maar met de leukste klanten zou werken?

Dat je bedrijf werkt op JOUW voorwaarden. Je bent geen halve binnendienst meer, want je kunt alles overlaten aan je team, omdat je met vetrouwen delegeert

Dat je weer controle krijgt over je bedrijf, in plaats van maar zien hoe het loopt en gewoon maar doorgaan?

Dat je makkelijker een JA krijgt tijdens je adviesgesprekken, zonder dat je 3 keer moet nabellen?

Dat keuzes maken niet meer moeilijk is, omdat je precies weet waar je heen wil en welke stappen je daarvoor moet zetten. 

Dat je meer winst (en dus niet perse meer omzet!!) gaat maken, meer plezier in het ondernemerschap gaat krijgen, waardoor je je ook een sterkere ondernemer voelt?

AAN je bedrijf werken, in plaats van IN je bedrijf!

Over verzekeringen of hypotheken hoef ik jou niets te vertellen. Maar met de rest kun je wel wat hulp gebruiken. Je hebt een strategie en een plan nodig.

De wereld is inmiddels veranderd, de branche verandert in hetzelfde tempo. Een nieuwe toekomst vereist nieuwe vaardigheden.

Onderscheidend zijn is meer dan ooit belangrijk! Onderschat dit niet! Het is belangrijker dan ooit dat je AAN je bedrijf gaat werken, in plaats van alleen maar IN je bedrijf te werken. 

 • Nadenken over de toekomst van je bedrijf
 • Waar wil je heen?
 • Hoe ga je het aanpakken?
 • Hoe wil je dat jouw toekomst eruit ziet?
 • Hoe wil je je klanten bedienen?
 • En vooral ook, welke klanten wil je hebben?
 • Hoe ga je aan die klanten komen?

Want heel eerlijk, mond-tot-mond reclame is geen strategie…. Je hebt een plan nodig. En met een plan bedoel ik niet ”Iedereen doet wat ‘ie moet doen en we gaan weer door hoe we altijd deden.” 

Dat is hopen. Hopen dat je omzet maar vanzelf blijft komen en hopen dat het misschien een keer wat rustiger voor je wordt, zodat je eens AAN je bedrijf kunt gaan werken, in plaats van alleen maar brandjes blussen. Want jij weet ook….. dat gaat niet gebeuren. 

Over Claudia

Claudia helpt ondernemers om leukere klanten te krijgen, meer winst te maken, beter delegeren en de regie over het bedrijf terug te pakken. Met meer plezier ondernemen dus!

Claudia combineert haar ondernemerservaring, creativiteit en 22+ jaar ervaring als voormalig zelfstandig Erkend Financieel Adviseur. “Standaard” is een woord wat haar niet past, ze gaat voor lef, plezier en onderscheidend zijn. Weg van de standaardmeute. 

Met haar aanstekelijke energie neemt ze je mee in haar visie en laat je zien wat mogelijk is.

Ze is een inspirerend voorbeeld van hoe je uit de waan van de dag kunt stappen en veel méér uit je business haalt als je uit je comfortzone durft te gaan.

“Begin vandaag met de toekomst van je business!”

5/5

Wil jij meer rust en focus?
Stap in het traject "van Ratrace naar Rust in de Tent"

Een super compleet programma!

In mijn online academy ga je alles leren over de succesvolle stappen die ik zelf ook heb gezet. Alleen hoef jij er niet 10 jaar over te doen om deze stappen te ontdekken. Ik heb een uniek programma ontwikkeld, waarin alles heel praktisch wordt. Je kunt meteen aan de slag! 

Af en toe zal ik je jouw bedrijf laten zien door mijn ogen. En dat is soms pijnlijk. Maar ook nodig als je je huidige situatie wilt veranderen. 

stap voor stap

Dit is wat je krijgt

Online programma

Je krijgt 1 jaar toegang tot de online academy. Daar vind je de diverse zeer waardevolle modules van mijn programma Van Ratrace naar Rust in de Tent. 

Leren wanneer het jou uitkomt en op je eigen tempo. 

Alles op je gemak teruglezen.  

Gratis updates en/of aanvullingen die ik maak binnen de online training.

Begeleiding

Gedurende 6 maanden krijg je mijn begeleiding d.m.v. de persoonlijke online sessies en Q & A’s  om full focus te werken AAN je bedrijf. 

Ik ben je sparringpartner, je mentor en je klankbord. Omdat ik uit het vak kom, kun je met mij snel schakelen. Ik ken alle termen en heb weinig uitleg nodig.

Je gaat het dus niet alleen doen!

Sessies

6 x een 1-op-1 online sessie (max. 1 uur). Hierin bespreken wat je wilt bereiken, je voortgang of behandelen je vastlopers.

2 x een online Q & A (+/- 1 uur) Een een online meeting met de groep waarin je al je vragen kunt stellen. Daardoor leer je ook van vragen van anderen! 

1 x een livedag  Een super toffe dag samen met andere adviseurs die dit traject ook volgen. Een dag vol inspiratie, brainstormen en uitdagende onderwerpen. Je gaat geinspireerd naar huis om aan je eigen strategie te werken met concrete actiepunten.

Locatie livedag: omgeving Vlaardingen

Praktisch

Je krijgt ook praktische zaken waarmee je veel tijd en geld bespaart, zoals:

Checklists

Formats

Formulieren

Stappenplannen

Voorbeelden die je direct toe kunt passen. 

Opdrachten

Werkboeken met (soms uitdagende) opdrachten, waarmee ik je uit je comfortzone trek.

 Hiermee ga je stap voor stap je eigen strategie voor de toekomst uitwerken.

 

 

Resultaat

Je gaat écht aan de slag met je bedrijf.

Je gaat je bedrijfsvoering versimpelen, waardoor het leuker gaat worden. 

Ik ben je stok achter de deur, waardoor je ook écht resultaat gaat behalen.

Je weet welke stappen je moet zetten.

Je hebt meer focus.

Je wordt een betere ondernemer.

Je bent in staat een bedrijf neer te zetten dat voor JOU werkt, in plaats van dat jij voor je bedrijf moet werken!

 

Je investering

Dit is een uniek traject, want iets vergelijkbaars bestaat nog niet in deze branche!

Ik heb maar voor een beperkt aantal mensen plek.

Van Ratrace naar Rust in de Tent

6 maanden begeleiding
2997 (incl. BTW)
 • Persoonlijke begeleiding van mij
 • 1 jaar toegang tot online academy
 • AAN je bedrijf werken
Tijdelijk*

NIET GOED – GELD TERUG GARANTIE!* (zie veel gestelde vragen)

Na dit traject met mij:

 • Heb je weer focus en structuur! Je weet welke kant je op moet met je bedrijf. En met je zelf natuurlijk 😉
 • Heb jij je eigen portefeuille geanalyseerd. Je weet niet alleen waar het goud zit, maar ook waar je modder zit en wat je daaraan kunt doen. 
 • Trek je klanten aan die je energie geven
 • Weet je wat jou uniek maakt en hoe je concurrentie kunt uitschakelen.
 • Heb je doelen gesteld op een manier dat je ze ook echt kunt behalen.
 • Heb je inzicht in je cijfers, kosten bespaard, kerncijfers van je kantoor in kaart gebracht en weet je hoe jij je winst kunt verhogen!
 • Heb je geleerd hoe je beter kunt delegeren en waarom dat zo belangrijk is. Je werkt voortaan alleen nog maar op JOUW voorwaarden. 
 • Weet je hoe je efficiënter kunt werken
 • Weet je hoe je je website kunt omtoveren naar een leadgenerator. Je krijgt de formats die ik zelf ook gebruik. 
 • Krijg je vaker een JA op je adviesgesprek, waardoor je minder offertes hoeft na te bellen. Daarmee bespaar je tijd én energie. En dus geld 😉
 • Heb jij frustratiepunten binnen je bedrijf aangepakt.
 • Ik geef je een overzicht van mijn complete toolkit. Excelsheets, formulieren, software die ik handig vind, checklists, tips voor businesspartners die wel leveren wat ze beloven etc.            Kortom, je krijgt al mijn tips om tijd te besparen en efficiënter te werken. 
 • Ben je gegroeid als ondernemer!

Wat anderen over mij zeggen

5/5
Simon

Wat mij is opgevallen is de integrale aanpak. Heb in mijn eigen verleden veel voorbij zien komen, maar vaak was het dan een moduletje hier en een oplossinkje daar.

Wat ik nu meemaak is een aanpak van A-tot-Z, inclusief praktische en goed toepasbare hulpmiddelen die de (financieel) dienstverlener echt stappen vooruit gaat helpen, meer gefocust, meer efficiënt en effectief; alles voortgekomen uit de herkenbare praktijk, waardoor niet alleen het traject zelf, maar vooral wat je daarna gaat doen goed eigen te maken is en blijft. Een aanrader!

5/5
Sylvia van 't Hof

Ik heb Claudia leren kennen als een doorzetter en een dame met pit. Door haar eigen vakkennis weet zij waar zij over praat en weet je vervolgens feilloos de juiste beweging in te krijgen.

Door het maken van een goed doordacht stappenplan sta ik nu waar ik sta en weet ik precies wie de klanten zijn die ik wil aantrekken. Ik weet nu hoe ik mijn business verder vorm wil geven in de toekomst. Dit traject is voor mij zeer waardevol geweest.

5/5
Michelle Hellendoorn

"Ik heb veel potentiële klanten, waar ik veel tijd en energie aan kwijt ben. Helemaal als ze uiteindelijk geen klant worden. Samenwerken met Claudia heeft me opgeleverd dat ik een keuze heb gemaakt voor een bepaald type klant, omdat dit een betere focus geeft. Eigenlijk heeft het invloed gehad om mijn hele bedrijfsvoering en doelen die ik gesteld heb met mijn bedrijf. Ik weet nu exact wie ik als klant wil en in welke klanten ik beter geen energie meer ga steken. Claudia weet waar ze het over heeft. Haar enthousiasme en ‘no nonsens’ houding werkt prettig."

Nergens anders in de branche vind je zo'n compleet ondernemersprogramma!
De SNELSTE manier om je bedrijf te optimaliseren.

Jij gaat 100% gegarandeerd resultaat behalen als je:

🔥 Zelf er ook van overtuigd bent dat jij dit kunt en dat het voor je gaat werken.

🔥‍  Niet bang bent om keuzes te maken (uiteraard met hulp van mij!).

🔥 Vindt dat er altijd ruimte is voor verbetering.

🔥 Niet denkt “wat kost dat”, maar denkt “wat gaat me dit opleveren?”

🔥 Bereid bent te doen wat nodig is. 

🔥 Verantwoordelijkheid neemt voor je eigen successen. 

🔥  Weet dat groeien en veranderen soms pijn doet en oncomfortabel voelt.

 

Je kunt beter niet instappen als….

❌  Je geen dingen wilt veranderen. 

❌  Je twijfelt aan je eigen kunnen.

❌  Je niet tegen feedback kunt. Ik ben er om je te helpen een beter bedrijf neer te zetten, ik ben er niet om met je mee te praten. 😉

❌  Je negatief bent, veel klaagt en geen verantwoordelijkheid neemt en gewoon niets uitvoert. 

❌  Je problemen hebt met woorden als reet en shit. Die gebruik ik namelijk af en toe, that’s me. Als je je daaraan stoort, dan zijn we waarschijnlijk geen goede match. Sorry!

❌  Je denkt dat het je zonder hulp net zo snel gaat lukken 😉

Het is fijn om een sparringpartner zoals Claudia te hebben. Iemand die weet waar ze het over heeft en met mij meedenkt."

- EVERT-JAN

Het is nu aan jou

Tijd voor actie?

Natuurlijk kun je het eerst nog even zelf proberen. 

Maar heel eerlijk, als je wist wat je moest doen, dan heb je natuurlijk geen hulp nodig. 😉

Hoe lang wil je nog doorgaan in je huidige situatie? 

Hou jezelf niet langer voor de gek!

Veel gestelde vragen

Er zijn talloze businesscoaches. Er zijn alleen niet veel businesscoaches die al een zeer succesvol bedrijf hebben gehad en het ook verkocht hebben. En er zijn al bijna helemaal geen businesscoaches met zo’n enorme bak ervaring in de branche als ik. Die combi maakt mij uniek en waardevol voor jou. Ik heb mijn sporen als ondernemer al verdiend. Dat onderscheid mij van de rest. 

Ik ben ervan overtuigd dat je het ondernemen leuker kunt maken. Toen ik begon als ondernemer had ik er echt geen kaas van gegeten. Ik deed eigenlijk maar wat. Achteraf gezien had ik er goed aan gedaan om eerder hulp in te schakelen. Maar ik was eigenwijs en wilde alles alleen doen. Dat was een goede, maar harde en vooral dure leerschool.

Het had veel sneller kunnen gaan als ik bij iemand in de leer was geweest. In de loop van de jaren heb ik honderden uren trainingen gevolgd op het gebied van financieel management, marketing, verkoopvaardigheden en trainingen op het gebied van leidinggeven. Door mijn jarenlange ervaring zie ik snel waar het probleem zit in je bedrijf en kunnen we samen snel schakelen.

Natuurlijk, het is een flink bedrag. Maar bedenk eens wat het je al die jaren al kost, terwijl je bedrijf je veel energie kost. En bedenk ook wat het je kost als je het niet doet? Dan blijft alles zoals het was, je blijft druk, je houdt stress, je hebt geen plezier in het ondernemerschap en je weet niet welke kant je op moet met je bedrijf. Geen focus en richting dus. Dit KOST je nu alleen maar geld. Maak die afweging dus voor jezelf en je hebt het antwoord. 

Zie dit als een investering in jezelf en je bedrijf, het zijn geen kosten. Een investering verdien je terug. Hoe snel je het terugverdient is afhankelijk van hoeveel jij gaat implementeren en de keuzes die je gaat maken. It’s up to you 😉

Ik snap je gevoel, investeren in jezelf is altijd spannend! Maar ik weet ook uit eigen ervaring hoe belangrijk het is om je bedrijf (en jezelf) te ontwikkelen en daar iemand bij in te schakelen.

We hebben altijd eerst een gesprek (telefonisch of via webcam) vooraf. Als ik van mening ben dat dit traject (nog) niet geschikt voor je is, dan zal ik je dit altijd vertellen en misschien wel doorverwijzen naar iemand anders die meer bij je past.

Je hoeft dus niet bang te zijn dat je ergens instapt wat niet bij je past.

Als je daadwerkelijk stappen wilt zetten, dan raad ik je echt aan om nu echt door te pakken. Dingen veranderen doe je niet zomaar, je moet weten hoe je het aan moet pakken. En daar ga ik je bij helpen. 

Jij weet allang of je hier klaar voor bent. Je weet ook dat als je NU geen actie onderneemt, je over een half jaar nog steeds in hetzelfde schuitje zit.

Als je er nu nog niet klaar voor bent, wanneer dan wel?

Nee, zeker niet! Ik ben groot voorstander van je eigen pad volgen. Jij haalt eruit wat jij belangrijk vindt, ik geef je de handvatten. Probeer wel open-minded te denken, wat betekent dat je dingen anders zult moeten gaan doen om andere resultaten te krijgen. Want als je blijft doen wat je altijd deed, dan krijg je wat je altijd hebt gehad. En dat is nu precies NIET wat je wil. 😉

Voor de online calls is een webcam echt noodzakelijk. Voor een paar euro kun je er al eentje kopen tegenwoordig, dus dat zijn de kosten niet.

Zeker! Je mag het ook in 3 achtereenvolgende maandtermijnen betalen. Er geldt dan wel een toeslag van 25,- excl. BTW per termijn.  Als je in één keer betaalt, betaal je dus minder.  

Omdat jouw functioneren als ondernemer cruciaal is voor je bedrijf, is een investering voor coaching en/of opleiding vaak aftrekbaar is voor de inkomstenbelasting of vennootschapsbelasting. 

Ik ben verplicht BTW in rekening te brengen over mijn diensten en deze af te dragen aan de belastingdienst. Dit is dus geen omzet voor mij. Of je de BTW terug kunt krijgen is afhankelijk van je diensten.

Raadpleeg je boekhouder of accountant voor meer informatie. 

In de meeste gevallen kun je meteen starten, tenzij ik geen ruimte heb voor nieuwe klanten.

Omdat ik er 100% zeker van ben dat dit een waardevol programma voor je is, durf ik een niet-goed-geld-terug garantie te geven! 

Als jij, nadat je toegang hebt gekregen tot module 1, niet tevreden bent, dan krijg je je geld terug.

Spelregels: je levert binnen 14 dagen na toegangsdatum de volledig uitgewerkte opdrachten van module 1 in per e-mail en je geeft een motivatie waarom je niet tevreden bent. 

Je ontvangt dan zonder gedoe je investering retour, onder aftrek van € 250,- excl. BTW administratiekosten. 

Staat jouw vraag hier niet bij? Neem dan contact met mij op.