Zij gingen je voor!

Sylvia van 't Hof
Sylvia van 't Hof
Lees verder
Ik heb Claudia leren kennen als een doorzetter en een dame met pit. Door haar eigen vakkennis weet zij waar zij over praat en weet je vervolgens feilloos de juiste beweging in te krijgen. Door het maken van een goed doordacht stappenplan sta ik nu waar ik sta en weet ik precies wie de klanten zijn die ik wil aantrekken. Ik weet nu hoe ik mijn business verder vorm wil geven in de toekomst. Dit traject is voor mij zeer waardevol geweest.
Simon
Simon
Lees verder
Wat mij is opgevallen is de integrale aanpak. Heb in het verleden veel voorbij zien komen, maar vaak was het dan een moduletje hier en een oplossinkje daar. Wat ik nu meemaak is een aanpak van A-tot-Z, inclusief praktische en goed toepasbare hulpmiddelen die de (financieel) dienstverlener echt stappen vooruit gaat helpen, meer gefocust, meer efficiënt en effectief; alles voortgekomen uit de herkenbare praktijk, waardoor niet alleen het traject zelf, maar vooral wat je daarna gaat doen goed eigen te maken is en blijft. Een aanrader!
Evert-Jan
Evert-Jan
Lees verder
"Het is fijn om een sparringpartner zoals Claudia te hebben. Iemand die weet waar ze het over heeft en met mij meedenkt."
Michelle Hellendoorn
Michelle Hellendoorn
Lees verder
"Ik heb veel potentiële klanten, waar ik veel tijd en energie aan kwijt ben. Helemaal als ze uiteindelijk geen klant worden. Samenwerken met Claudia heeft me opgeleverd dat ik een keuze heb gemaakt voor een bepaald type klant, omdat dit een betere focus geeft. Eigenlijk heeft het invloed gehad om mijn hele bedrijfsvoering en doelen die ik gesteld heb met mijn bedrijf. Ik weet nu exact wie ik als klant wil en in welke klanten ik beter geen energie meer ga steken. Claudia weet waar ze het over heeft. Haar enthousiasme en ‘no nonsens’ houding werkt prettig."