Als adviseur ben je altijd druk. Met het adviseren van je klanten,
je medewerkers, de administratie.

Je bent te druk met de verkeerde dingen en laat dingen op z'n beloop. Je hebt geen tijd voor het echte "ondernemen" en daardoor maak je niet de juiste keuzes.

Dit klinkt waarschijnlijk als muziek in je oren:​

 • Meer vrije tijd. Gewoon rust in je kop en echt tijd voor jezelf. Zodat je weer echt goed kunt opladen.
 • Een uniforme werkwijze. Waarbij iedereen bepaalde dingen op dezelfde manier verwerkt, zoals nieuwe aanvragen invoeren in het systeem, klantinventarisaties, autowijzigingen, adreswijzigingen en scheidingen bijvoorbeeld. Zodat er onderling geen discussie of frustratie meer ontstaat.
 • Ongestoord je werk kunnen doen. Je wil gewoon je denkwerk of berekeningen kunnen doen. Dus niet meer continue gestoord worden door van alles en nog wat. Je wil de TIJD hebben om na te kunnen denken over de juiste keuzes maken in je bedrijf. Bedrijfsvoering, welke richting wil je op. Echte ondernemerszaken dus.
 • Een team dat loopt als een geoliede machine. Dat iedereen weet wat er van hem verwacht wordt en daar ook verantwoordelijkheid voor neemt. En dat er geen discussie meer is over wie wat doet.
 • Minder administratie. Je zou het zo fijn vinden als jij al je administratieve shit over de schutting kan gooien bij je medewerkers. Dat je ze echt kunt vertrouwen en het afhandelen op de manier die jij wil. Zonder dat jij het werk daarna nog hoeft te controleren.
 • Je medewerkers weten exact welke klanten de meeste aandacht verdienen. Daardoor stijgt de klanttevredenheid en hou je je portefeuille in stand.
 • En dit is misschien wel je grootste verlangen. Jij wil je weer “in control” voelen over je business. Je wil overzicht van wat er gebeurt op de werkvloer. Je wil af van het blok-aan-je-been-gevoel. Je wil echt ondernemer zijn. Je wil weer plezier beleven aan je bedrijf. De echte ondernemersvrijheid leren kennen! En bijvoorbeeld grip op je cijfers hebben, zodat je écht weet hoe je ervoor staat.

Je mag trots op jezelf zijn. Je hebt een fijn kantoor met klanten die waarderen wat jullie doen. Je hebt het op zich prima voor elkaar!  Je bent altijd druk met alles, behalve met jezelf en met je bedrijf. Je verlangt ernaar om je bedrijf te finetunen, in plaats van maar zien hoe het loopt. Zodat jij meer rust krijgt, om het échte werk te doen zeg maar. Na te denken over de toekomst van je bedrijf, waar je heen wil, hoe je dingen wilt aanpakken. Over verzekeringen of hypotheken hoef ik jou niets te vertellen. Maar met de rest kun je wel wat hulp gebruiken. Je hebt een strategie en een plan nodig.

 

Het is belangrijker dan ooit dat je een plan gaat maken voor je bedrijf. De wereld verandert, de branche verandert.  

 • Hoe wil je met je team omgaan?
 • Hoe wil je je klanten bedienen? En vooral ook, welke klanten wil je hebben? Hoe ga je aan die klanten komen? Want mond-tot-mond is geen strategie….
 • Waar wil je heen met je bedrijf? Hoe wil je dat jouw toekomst eruit ziet?

En met een plan bedoel ik niet ‘Iedereen weet wat ie moet doen en we gaan weer door.” Dat is hopen.
Hopen dat je omzet maar blijft komen en hopen dat het misschien een keer wat rustiger voor je wordt, zodat je eens AAN je bedrijf kunt gaan werken, in plaats van alleen maar brandjes blussen. Ik zal je uit de droom helpen…. It ain’t gonna happen…. Sorry. Tenminste, niet als jij geen actie onderneemt. 

 

Als adviseur ben je gewend om veel in je vakkennis te investeren. Je PE’s, SEH en misschien nog wel meer. Maar de meeste adviseurs zijn het niet gewend om in zichzelf te investeren! 

Hoe fijn zou het zijn als:

 • Met een gerust gevoel op vakantie kunt gaan, zonder elke keer "even" je mail te checken?
 • Als er geen gedoe meer zou zijn in je team, omdat het voor iedereen duidelijk is wie wat moet doen? Als je medewerkers zich verantwoordelijker voelen voor het werk dat ze doen.
 • Je zonder schuldgevoel en met het volste vertrouwen werk kunt overdragen aan je medewerkers? Als je weet dat zij het goed zullen uitvoeren en zij informeren jou over hoe het is gegaan? Zodat je niet meer de controlfreak hoeft uit te hangen 😉
 • Je weet hoeveel klantcontact is er geweest, met wie en waarover? Hoeveel opzeggingen zijn er, hoeveel nieuwe polissen of rekeningen, hoeveel conversie je adviseur heeft gedraaid? Zodat je overzicht hebt van wat er gebeurt binnen je bedrijf.
 • Je veel minder gestoord wordt tussendoor? Als iedereen weet op welke manier ze jou kunnen bereiken voor het stellen van vragen? Zodat je rust en tijd krijgt om je eigen werk met volledige aandacht uit te kunnen voeren.
 • Je eindelijk eens wat meer tijd vrij hebt gemaakt voor belangrijke zaken. Om aan je bedrijfsvoering te werken, processen te verbeteren, richting geven aan de toekomst. Of om gewoon eens een dag zonder schuldgevoel vrij te nemen en champagne aan het strand te drinken en verder he-le-maal niks te doen. Gewoon omdat je de baas bent. Dat soort dingen. Hoe lekker zou dat zijn?

Kortom: Je werkt met veel meer plezier. De hapsnap zaken liggen niet meer op jouw bordje, jij doet het werk waar je het beste in bent en wat je het leukste vindt. Ondernemer zijn voelt weer leuk!

Het is dus tijd om actie te ondernemen. Want jij weet al lang dat je er klaar voor bent om dingen anders te gaan aanpakken, je hoeft alleen nog maar die stap te zetten.

5/5

WIL JIJ BETER IN BUSINESS WORDEN?

Pak die voorsprong!

Blijf niet langer alleen aanklooien, maar maak gebruik van mijn jarenlange kennis en ervaring als onafhankelijk financieel adviseur. Ik weet exact wat er speelt op kantoor en in de branche. 

Stap in het traject "Beter in Business"

De snelste manier om een stevige fundering
onder je bedrijf te leggen!

In dit programma ga ik je 6 maanden lang intensief 1-op-1 begeleiden. Ik ben je businessmentor en klankbord.

Ik geef je alles wat je nodig hebt om meer vrije tijd te krijgen, efficienter te werken, overzicht in je bedrijf te krijgen en grip te krijgen op je cijfers, waardoor je meer geld gaat verdienen. 

6 persoonlijke 1-op-1 sessies van 2,5 – 3 uur op een locatie in omgeving Vlaardingen (15 minuten vanaf Rotterdam). Bewust even UIT je bedrijf, om te werken AAN jezelf en je bedrijf. 

We nemen door hoe je een stevige strategie kunt neerzetten en hoe je dat praktisch kunt aanpakken. Ik zie vaak snel waar het probleem zit of waar er verbetering mogelijk is. Omdat ik zelf uit het vak kom (oftewel met de poten in de klei heb gestaan), kunnen we snel schakelen. Ik weet wat je meemaakt, je kunt dus meteen op niveau met me sparren!

Elke 2 weken een vraag en antwoord sessie van max. 30 minuten (online via de webcam). We bespreken je voortgang en de zaken waar je nog op vastloopt of vragen over hebt.

Je krijgt mijn persoonlijke Whatsapp nummer voor (spoed) vragen tussendoor.

Je krijgt opdrachten die je vooruit zullen helpen. Ik ben je stok achter de deur, zodat je ook echt in actie komt. 

Je krijgt toegang tot mijn succestools:

Checklists

Verdienmodellen

Scripts

Klantdashboard

Businesspartners waar ik goede ervaringen mee heb

 

Resultaatcheck (30 min. via webcam): Aan het einde van het traject maken we de balans op en kijken we welke resultaten je hebt behaald en hoe je die kunt waarborgen.   

Dus concreet:

We gaan samen aan de slag met jouw bedrijf. Ik kijk en denk mee waar ik kansen voor je zie. Ik ben niet iemand die alleen maar met je meepraat, maar ik hou je ook een spiegel voor, zodat je echt gaat zien waar je nog kunt verbeteren. Soms heb je even een zetje nodig. Die ga ik je geven! 😊

 

"Het is fijn om een sparringpartner zoals Claudia te hebben.
Iemand die weet waar ze het over heeft en met mij meedenkt."

Ik ben er van overtuigd dat je resultaat gaat behalen als je:

🙋‍♀  Er zelf ook van overtuigd bent dat jij verandering kunt aanbrengen in je bedrijf als je de juiste tools in handen hebt.

🙋‍♀  Een doorzetter bent en er klaar voor bent om stappen te maken met jezelf en je bedrijf.

🙋‍♀   Snapt wat je huidige situatie kost en daardoor bereid bent in jezelf te investeren.

🙋‍♀   Niet denkt “wat kost dat”, maar denkt “wat gaat me dit opleveren?”

🙋‍♀   Verantwoordelijkheid neemt voor je eigen successen.

🙋‍♀   Bereid bent te doen wat nodig is.

🙋‍♀   Weet dat groeien en veranderen soms pijn doet.

We zijn waarschijnlijk geen goede match als…..

❌  Je niet zeker weet of je dingen wilt veranderen. 

❌  Je heel erg twijfelt aan je eigen kunnen.

❌  Je niet tegen feedback kunt. Ik ben er om jou een betere ondernemer te maken, niet om met je mee te praten. 😉

❌  Je vaak negatief bent en veel klaagt.

❌  Je problemen hebt met woorden als reet en shit. Die gebruik ik namelijk af en toe, that’s me. Als je je daaraan stoort, dan zijn we waarschijnlijk geen goede match. Sorry!

❌  Je denkt dat het zonder hulp ook wel zal lukken.

Zorg dat je niet op drijfzand terecht komt met je bedrijf. Zeker niet in deze rare tijden. Zorg voor een keiharde fundering onder jezelf én je bedrijf. 

Natuurlijk kun je het eerst nog even zelf proberen. Maar heel eerlijk, als je wist hoe het moet, dan was je waarschijnlijk niet op mijn website belandt. 😉 Hoe lang wil je nog doorgaan in je huidige situatie? Dus hou jezelf niet langer voor de gek!

 • Heb je alles goed doorgenomen?
 • Herken jij jezelf hierin?
 • Wil je echt stappen gaan maken?
 • 3 keer een JA? Let’s go!!!
Michelle Hellendoorn
Michelle Hellendoorn
Horse Talent Training
Lees verder
Het bereiken van de juiste klanten was mijn grootste uitdaging. Ik zag veel potentiële klanten maar daardoor schoot mijn aandacht steeds alle kanten op. Het werd moeilijk om de kwaliteit van mijn diensten te waarborgen door de diversiteit aan klanten die ik daardoor had. Vaak werden het uiteindelijk geen klanten waardoor ik veel tijd en energie kwijt was maar met lege handen thuiskwam. Samenwerken met Claudia heeft me opgeleverd dat ik begrijp nu hoe belangrijk het is dat ik een ideale klant heb omdat dit een betere focus geeft. Eigenlijk heeft het invloed gehad om mijn hele bedrijfsvoering en doelen die ik gesteld heb met mijn bedrijf. Ik weet nou beter met wie ik wil samenwerken en waar ik geen energie meer in ga steken. Claudia weet waar ze het over heeft. Haar enthousiasme en ‘no nonsens’ houding werkt prettig.

INVESTERING

Dit is een splinternieuw traject, daarom is de investering tijdelijk 725,- per maand (incl. BTW). Als je in 1 keer betaalt kies ik ervoor om dit traject aan te bieden voor 4.250,- incl. BTW. Ik heb nog 1 plaats vrij voor dit pilottarief. 

(Na 1 juli 2020 zal het traject minimaal 850,- per maand gaan kosten.)

Je krijgt nu dus nog een mega korting! In ruil daarvoor wil ik graag je uitgebreide feedback, waarmee ik het traject nog verder kan verbeteren voor toekomstige klanten.  

Met mijn aanpak bespaar je tijd én geld, omdat je niet zelf het wiel hoeft uit te vinden. Met alles wat dit je gaat opleveren, verdien je deze investering al snel terug. Hier ga je de rest van je leven van profiteren!   

Veelgestelde vragen

Er zijn talloze businesscoaches. Er zijn alleen niet veel businesscoaches die al een zeer succesvol bedrijf hebben gehad en het ook verkocht hebben. En er zijn al bijna helemaal geen businesscoaches met zo’n enorme bak ervaring als financieel adviseur. Die combi maakt mij uniek. Ik heb mijn sporen als ondernemer al verdiend. Dat onderscheid mij van de rest. 

Ik ben ervan overtuigd dat je ondernemen kunt leren. Toen ik begon als ondernemer had ik er ook geen kaas van gegeten. Ik deed eigenlijk maar wat. Achteraf gezien had ik er goed aan gedaan om eerder hulp in te schakelen. Maar ik was eigenwijs en wilde alles alleen doen. Dat was een goede, maar harde leerschool. Het had veel sneller kunnen gaan als ik bij iemand in de leer was geweest. In de loop van de jaren heb ik honderden uren trainingen gevolgd op het gebied van financiën, marketing, verkoopvaardigheden en trainingen op het gebied van leidinggeven. Door mijn jarenlange ervaring zie ik snel waar het probleem zit in je bedrijf en kunnen we samen snel schakelen.

Ik snap je gevoel, investeren in jezelf is altijd spannend! Maar ik weet ook uit eigen ervaring hoe belangrijk het is om jezelf te ontwikkelen. We hebben altijd eerst een gesprek (telefonisch of via webcam) vooraf. Als ik van mening ben dat dit traject (nog) niet geschikt voor je is, dan zal ik je dit altijd vertellen en misschien wel doorverwijzen naar iemand anders die meer bij je past. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je ergens instapt wat niet bij je past.

Als je daadwerkelijk stappen wilt zetten, dan raad ik je echt aan om door te zetten. Veranderingen doe je niet zomaar, je moet weten hoe je het aan moet pakken. Bedenk eens wat het je kost als je het niet doet? Je blijft druk, je houdt stress, je hebt geen overzicht en je bent niet in control. 

Jij weet allang of je er klaar voor bent. Je weet ook dat als je NU geen actie onderneemt, je over een half jaar nog steeds in hetzelfde schuitje zit. Als je er nu nog niet klaar voor bent, wanneer dan wel?

Omdat dit een persoonlijk 1-op-1 traject is, is een webcam echt noodzakelijk. Voor een paar euro kun je er al eentje kopen tegenwoordig, dus dat zijn de kosten niet.

Zeker! Je mag het in 6 maandtermijnen betalen. Als je in één keer betaalt betaal je minder.  

Ik ben verplicht BTW in rekening te brengen over mijn diensten en deze af te dragen aan de belastingdienst. Of je de BTW terug kunt krijgen is afhankelijk van je diensten. Als je het niet zeker weet, vraag het dan even na bij je accountant. 

In de meeste gevallen kunnen we meteen starten, tenzij ik geen ruimte heb voor nieuwe klanten. Je krijgt toegang tot mijn online agenda, daarin zie je wanneer ik beschikbaar ben. (De sessies zijn overdag). Je plant dus elke maand zelf je sessies met mij in, wanneer het voor jou het beste uitkomt.

Open chat
1
Hoi!
Stuur me gerust een berichtje als je een vraag hebt. Het kan zijn dat ik niet meteen kan reageren. Laat dus ook even je e-mailadres achter, dan krijg je snel bericht van me.

Claudia